Followers

Monday, February 04, 2013

WINNER GA BUTTERSCARVES: STYLE YOUR SCARVES

Assalammualaikum semua, 

Alhamdulillah, ni post untuk senaraikan semua pemenang untuk 

GIVEAWAY BUTTERSCARVES: STYLE YOUR SCARVES 



**again nak mintak maaf sebab lambat nak announce name pemenang. T__T

SERIOUSLY memang susah bangat nak pilih pemenang.like SERIOUSLY SUSAH!

Semua STYLE-STYLE belaka! OMG! (aku pun x pandai nak style gitu =___=)

Anyway nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH pada semua yang sudi join GA nie.

 (sama ade join kat inistoryku @ butterscarves)

KORANG MEMANG STYLE-LAH!


Seperti yang dijanjikan, pemenang untuk 

GA BUTTERESCARVES: STYLE YOUR SCARVES:

Pemilihan dibuat berdasarkan style scarves yang dibuat yer. :)

...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
.
.
.
.
.

PEMENANG PERTAMA:  HALFMOON SHAWL
http://www.parachumie.com/2012/12/giveaway-butterscarves-style-your.html 

PEMENANG KEDUA:  LONG SHAWL
http://schaazman.blogspot.com/2012/12/giveaway-butterscarves-style-your.html

PEMENANG KETIGA: SQUARE SCARVES
http://fazleenkamarudin.blogspot.com/2012/12/giveaway-butterscarves-style-your.html

TAHNIAH!

Diharap pemenang-pemenang bole pm/inbox/message di  FB PAGE BUTTERSCARVES details korang yer (nama, address,phone no., link post korang)

TERIMA KASIH SEMUA!



No comments: