Followers

Monday, March 03, 2014

taktik baru

taktik baru paw mak su.
die datang jauh-jauh dari bukit mahkota ke rasta. konon-konon nak tengok mak su lah.
sebab mak su x balik rumah. okay.
maksu rase terharu lagi gembira. sampai rase nak balik rumah jugak.
tengah berkira-kira nak balik rumah.
die ajak nenek and pakcik makan mcd. sebab mak su tengah terharu sangat. mak su pun nak join die makan mcd.
makan mcd  kat e-curve. .
lepas makan mcd. die yang tarik tangan mak su. pergi the street. paw mak su.
mintak belikan B-daman. nasib baik rm 10. mak su on kan aje. 
tapi die paw sampai 2. sebab x nak gaduh dengan adik katenye. 
haih.

sekali mak su kena paw 2 kali
haihhhhhh.. pandai betul budak zaman sekarang...
#bunyaminzulhelmy

Sunday, February 23, 2014

throwback ahad

Assalammualaikum w.b.t. dan selamat hari ahad yang terang! :)

Dah nak setahun aku tak post ape2 kat sini. semakin hari semakin melupakan blog ni. dah lame blog ni bersawang dek tiada post. hurm.

Ingat lagi mase awal2 ade blog ni..
kalau x silap Sakinah yang ajar buat blog ni. time tu sume nak ade.
orang ade friendster. aku buat. orang ade myspace. aku pun nak ade. orang ade tagged. aku pun join kan aje. bile orang lain ade facebook. buat jgak aku. pastu bile orang lain duk sibuk ade blog aku pun nak ade.

ibarat kate. aku ni mmg follow trend la. hahaha trend la sgt. padahal duk terhegeh2 nak ade. padahal x reti gune. hahaha. macam skrg la.. dah bertahun ade blog. tp x pernah terror mcm orang lain duk selalu update background, duk letak macam2 gadget and accesoriess kat blog. aku duk tang tu gak.. mmg tak reti.. haha (gelakkan untuk diri sendiri)

kalau dulu suke update blog mcm aku ni la keknis no. 2. update bagai2. pasal lifestyle, pasal travel2, and macam2 lagi la..

now duk bersawang aje. satu benda x update. hehe.

tapi ade gak perasaan nak update. tp seriusly memang x tau nak mule macam mane. buat surat lagi senang kot. :P

tapi inshaAllah pasni nak rajinkan diri post kat blog ni. at least bile dah tue nanti sure bace balik post ni sambil gelak guling2 mcm kat lake garden! lol!

oklah mase untuk memanjakan diri sambil menikmati saki baki hari ahad! yeayyy!

tak suke isnin.

fullstop.

zetty