Followers

Saturday, April 11, 2015

Hari Adik Beradik Sedunia

Orang kate 10 april yg lepas adalah Hari Adik Beradik Sedunia. Tahun ni first time aku dengar ade hari macam ni. Ke aku yang memang selama ini ibarat katak dobot size xxxxxxxxl dibawah kawah? 

Nak dijadikan cerita hari ni. Alhamdulillah sume adik beradik aku datang umah kami di Bandar Bukit Mahkota. Alang-alang da sampai, aku cube la main masak-masak. Niat di hati nak masak macam chef-chef. Tapi rupenye niat tinggal niat aje la. 

Tapi takpelah. Semangat dah ade. Bedal je la. Masak saje. Kali ni aku masak carbonara semi-prego. Maksudnye aku tibai resepi aku dan amik kuah prego. Hentam sajalah. Bile makan alhamdulillah sedap. Okay. Sedapkan hati je ni. Hehe. 

Tadaaa ini laaa nyee. Carbonara-semi-prego-hentam-sajalah. 😊

No comments: