Followers

Saturday, December 12, 2015

Kepentingan blog review


Assalamm... its been a while tak menulis disini. A bit busy. Here and there. Uruskan macam2. Family. Alang. Indok. Hospital. Almost every week busy. Ade je pengisian bersama family. :) 

Alhamdulillah majlis pertunangan yang sangat2 kecil telah dibuat 10 october 2015 yang lalu. Majlis yang kecil ini dihadiri family kite2orang jer. 

So back to topic. Sekarang ni mood preparation untuk ke next phase. Aduhaii pening kepala. Banyak idea. Banyak input and cadangan. Tapi banyak kengkangan jugak. Especially daripada segi budget. Pheww.. :") 

Sekarang ni tengah list down dulu perkara2 yang boleh di DIY kan... Tapi mcm biasa lah... Nafsu... Kan? Nak benda yang cantik jer... Huhu

So sekarang ni tengah belajar preparation majlis daripada blogger. And review daripada blogger sangat... Sangat... Membantu! At least daripada segi mental... Ujian dan dugaan pasti akan ade dalam membuat persiapan  majlis.. Tapi tu la.. Kt cuba utk elak mane yang bole.. Kalau da jadi jugak.. At least kite tahu mcm mane nak handle.. Kan? Hehe 

Sekarang ni rase dah macam susahnyeee nak buat persiapan.. Naik poning kepalo den... Hehe.. Padahal satu habuk pun lom siap... Ahakss.. Sebab tu la da rase stress... :) 

Ni la antara gambar tunang haritu... :)




1 comment:

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam