Followers

Thursday, March 10, 2016

Specky Sudah


Assalamualaikum..

Semenjak dua menjak ni aku rajin menonton Drama Korea kat www.dramanice.to. Macam-macam drama aku tengok. Memang aku marathon. Mula dengan Boys Over Flower, City Hunter, Personal Taste, Full House (Take 2), and last My Unfortunate Boyfriend. 

Heaven giler tengok drama korea. Asal celik mata je on henfon terus gi website die. Selalu gak tengok dalam gelap. huhu Bahaya betul fanatik dengan drama korea ni kan?

Tapi memang suke la sume citer yang aku da marathon hari tu. :D So far latest favorite aku My Unfortunate Boyfriend. Kelakar tak ingatt. hehe. Aku da start tengok kali ke dua da sekarang ni. Hehe.



Since, da tengok screen hp/laptop/pc lame-lame memberikan penyumbang kepada kerabunan dan kesilauan mataku. ahaks. So haritu pergi lah check mata kat kedai speck. Dan confirm aku kene pakai speck. ohhhh tidak... Duit ku terbang... :D 


Sebelum pakai speck

Selepas pakai speck
Okay. Nampak macam cikgu besar. Okay. Aku memang besar pon. =(

1 comment:

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah se orang TKW yg bekerja di kilang selangor malaysia, dan secara tidak sengaja sy lihat comentar pak Ramli dari singapur di internet tentang pesugihan dana hibah AKI SYEH MAULANA yg telah membuatnya sukses, saya pun coba buka situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya dan lihan no tlp aki, Saya pun langsug hubungi aki dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan uang RM 200 ribu yg sy minta benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan, Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita semua, cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya, Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam